Referenties - Website

Groep Van Haute N.V.

Groep Van Haute N.V.

GroepVanHaute.png

De website van Groep Van Haute N.V. biedt bestaande en potentiële klanten overzichtelijke informatie over al hun bedrijfstakken: bank, kredieten, beleggingen, verzekeringen en immobiliën. Uiteraard kan deze informatie door henzelf worden aangemaakt en onderhouden.

Naast algemene informatie kunnen klanten van Groep Van Haute N.V. ook de electronische versie van verscheidene formulieren downloaden en on-line aangifte doen van een ongeval.

http://www.groepvanhaute.be

Baeten - Van Es

Baeten - Van Es

BVE.png

Baeten-Van Es was reeds klant van de vorige website. Deze bestond uit statische pagina's en werd volledig door ons beheerd.

De bestaande website wordt nu vervangen door een dynamische, moderne website waarbij de focus ligt bij het beheer van de foto's van realisaties. Het toevoegen, bewerken en verwijderen van foto's gebeurt nu volledig door hen en dankzij een eenvoudige classificatie komen de foto's automatisch in de juiste categoriën terecht.

Per foto worden ook gegevens bijgehouden die verborgen zijn voor de bezoeker. In combinatie met een aantal zoekschermen die enkel beschikbaar zijn voor geauthentificeerde gebruikers, kunnen werknemers eenvoudig en doelgericht foto's opzoeken wanneer dit nodig is. Hierdoor is de website niet enkel een referentie voor mogelijke klanten maar ook voor het bedrijf zelf.

http://www.baeten-vanes.be

Berckmans.Niewold Architecten

Berckmans.Niewold Architecten

berckmansniewold.jpg

De website van architectenbureau Berckmans.Niewold biedt potentiele klanten naast contactinformatie ook een overzicht van de reeds uitgevoerde projecten, uiteraard met voldoende fotomateriaal.

De inhoud van deze website kan volledig door hen worden beheerd. Zo beheren zij zelf de projecten en de bijhorende foto's op de website. De integratie van deze projecten in de startpagina gebeurt volledig automatisch.

De layout werd volledig door de architecten zelf ontworpen en door ons vertaald naar de website zoals u hem nu kan bekijken. Onze samenwerking resulteerde in een website zoals gewenst: origineel, minimalistisch en overzichtelijk.

http://www.berckmans-niewold.be